Loukkunevan kennelin keskustelut
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Keskustelupalstan ohjeita

Siirry alas

Keskustelupalstan ohjeita Empty Keskustelupalstan ohjeita

Viesti  Admin 10.12.08 2:47

Ohjeita keskustelupalstan käyttäjille:

- Tällä keskustelupalstalla keskustellaan Shhj: n ja SPK:n alaisista koiraroduista hirvikoirista. Muiden rotujärjestöjen roduista keskustellaan ko. järjestöjen omilla foorumeilla.

- Keskustelupalstalla käytävän keskustelun tulee pysyä asiallisena ja rakentavana, väärinkäytöksiin puututaan ja asiattomat viestit poistetaan keskustelusta. Värikkäätkin mielipiteet ovat sallittuja, mutta henkilökohtaisuuksiin menevää kirjoittelua ei sallita.

- Internetsivujen ylläpitäjillä on oikeus puuttua keskusteluun poistamalla vanhoja, tarpeettomia, palstalle kuulumattomia tai jotain osapuolta loukkaavia kirjoituksia, sekä lukitsemalla loppuun käytyjä, alkuperäisestä aiheesta ulos ajautuneita tai turhaksi väittelyksi menneitä keskusteluja. Keskustelijat vastaavat itse kirjoituksistaan.

- Kirjoituksia voidaan poistaa mm. kirjoittajan itsensä pyynnöstä, kirjoitusta koskevan henkilön pyynnöstä ja ylläpitäjien harkinnasta.

- Jos huomaat, että viestejäsi poistetaan palstalta, jopa usein, niin silloin kannattaa ensin miettiä omaa kirjoitustyyliä, olisiko siinä kohentamista. Seuraava vaihe on porttikielto palstalle.

- Jos jostakin ip- osoitteesta tulee keskustelupalstalle väärinkäytöksiä/ asiattomia viestejä, tahallista hämmentämistä tai riidan haastamista, niin tällaisesta osoitteesta pääsy foorumeille estetään pysyvästi. Palstan ylläpitäjillä on oikeus antaa porttikieltoja oman harkintansa mukaan. Huom! Porttikielto koskee kaikkia foorumin osioita.

- Käytä omaa nimeäsi tai keksi joku nimimerkki, niin erotut porukasta.

- Rekisteröi oma käyttäjätunnus, niin pääset käyttämään hyväksesi foorumin kaikkia toimintoja ja pystyt paremmin seuraamaan uusia viestejä ja käytävää keskustelua. Anonyymikirjoittajiin suhtaudutaan kriittisesti.

- Käytä hakua, yleisimmistä asioista löytyy jo varmasti useita käytyjä keskusteluja. Jos samaa asiaa on käsitelty vastikään keskustelussa, niin vastaa olemassa olevaan ketjuun, älä aloita uutta keskustelua samasta asiasta.

- Laita viestiisi aina mahdollisimman hyvin aihetta kuvaava otsikko.

- Kirjoita vain silloin kun sinulla on oikeasti asiaa. Yhden sanan vastaukset, kuten "hyvä", "joo", "heh" jne, sekä esim. pelkällä hymiöllä varustetut viestit poistetaan, koska niistä ei saa mitään oikeaa asiaa irti.

- Kaupustelu käydään kirpputorilla ja ilmoitusosioilla, ei keskustelupalstoilla.

Seuraavasta osoitteesta löytyy hyviä ohjeita internetissä toimimiseen:

http://www.internetopas.com/netiketti/
Admin
Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 23
Join date : 09.12.2008
Paikkakunta : LIMINKA

http://koti.mbnet.fi/kjo/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa